Doe mee aan de fit in 6 weken challenge!

Boek een proefles

Daag jezelf uit en verover jouw doelen met de Train Healthy 6 Weken Fit Challenge! Bereid je voor op een explosieve reis naar totale lichaamsfitheid, waarbij we geen genade tonen. Onze krachtige tools, zoals krachttraining en kick(boksen), zullen je tot het uiterste drijven en je resultaten laten behalen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Of je nu een tijdje weg bent geweest van de sportschool en terug wilt komen, of als je een totale beginner bent die het eerst wil uitproberen, wij staan te popelen om je te verwelkomen!
Dit is jouw kans om de sprong te wagen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een transformatie bij de Train Healthy 6 Weken Fit Challenge. Durf jij de uitdaging aan om het vuur in jezelf te ontsteken en het allerbeste uit jezelf te halen? Wees niet bang, wij zullen je begeleiden en je laten zien dat je tot grootse prestaties in staat bent. Het is tijd om op te staan, jezelf uit te dagen en te laten zien waar je echt toe in staat bent.

Voedings- en trainingsschema

Bij Train Healthy krijg je niet zomaar een standaard voedings- en trainingsschema voorgeschoteld. Nee, onze ervaren trainers gaan veel verder dan dat. Ze analyseren elk aspect van jouw lichaam, gewicht, leeftijd en fitnesservaring om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat perfect bij jou past. Het resultaat is een uitgebalanceerd voedingsplan en gedetailleerd trainingsschema dat speciaal is afgestemd op jouw doelen. Klaar om je grenzen te verleggen? Train Healthy staat voor je klaar om jou naar het volgende niveau te tillen. Let’s go!

Één stap naar een geweldig resultaat

Bij Train Healthy geloven we dat één stap het begin kan zijn van een geweldig resultaat. En die eerste stap, die begint bij jou! Want jij bent de onverslaanbare held van jouw eigen fitnessavontuur en wij zijn jouw trouwe sidekick die je bij elke stap ondersteunt. Maak je geen zorgen over ingewikkelde plannen of het uitzoeken van de juiste oefeningen. Onze ervaren trainers en coaches zorgen voor een gestructureerd en op maat gemaakt programma dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Wij nemen alle obstakels weg zodat jij je volledig kan focussen op het behalen van jouw doelen. Met onze uitdagende trainingen, persoonlijke begeleiding en ongeëvenaarde motivatie, is Train Healthy de perfecte partner in crime om jouw doelen te behalen.

Stoppen? Of doorgaan…

Natuurlijk zijn wij er bij Train Healthy niet alleen voor je tijdens de 6 Weken Fit Challenge, maar ook daarna! Of je nu wilt doorgaan met je fitnessreis of een pauze wilt nemen, wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Ons nazorg pakket is dé perfecte manier om na de 6 Weken Fit Challenge te blijven werken aan jouw doelen. Of je nu de voorkeur geeft aan personal training, small group training of een andere optie, wij zijn er om je te adviseren en te begeleiden. Bij Train Healthy geloven we in een levenslange toewijding aan gezondheid en fitness, en we zijn vastbesloten om jou te helpen op jouw pad naar succes.

Dus maak je geen zorgen als de 6 Weken Ft Challenge eindigt, want Train Healthy is er om je te ondersteunen op elke stap van jouw fitnessreis. Samen gaan we voor goud!

Persoonlijke benadering

Bij Train Healthy houden we geen rekening met one-size-fits-all, maar met jouw badass individualiteit. Onze specialisten zijn er om ervoor te zorgen dat jouw traject als een strak maatpak om je heen zit.

Sport met Train Healthy en je zult aan het einde van onze 6 Weken Fit Challenge sprongen maken waar Superman jaloers op zou zijn. We zetten jou in de hoogste versnelling en laten je vooruit knallen als een raket. Maar wees gewaarschuwd, je zult niet meer hetzelfde zijn aan het einde van deze uitdagende rit. Je zult sterker zijn, fitter zijn, en jezelf naar een totaal nieuw level tillen. En hey, wie weet, misschien kun je die cape wel uit de kast halen en laten wapperen als je jezelf bewondert in de spiegel.

10+

Jaar ervaring

7

Dagen per week

140+

Tevreden klanten

24

Uur per dag

Personal Training

Ben jij vastbesloten om jouw lichaam en geest in topvorm te brengen? Geen zorgen, we got your back!

Personal training bij Train Healthy is veel meer dan alleen gezond eten en regelmatig sporten. Wij tillen jou naar een ongekend niveau van fitness en welzijn.

Massages

Ontketen de kracht van regelmatige massages en ervaar de verbijsterende voordelen: minimaliseer blessures, verwijder afvalstoffen als een pro en herstel bliksemsnel na je intensieve workouts. Bereid je voor op een totale transformatie!

Boek een massage