Massage

Sportmassages: geef je lichaam dé ultieme boost! .

Massages zijn niet alleen ontspannend, maar ook ontzettend goed voor je lichaam. Train Healthy tilt jouw gezondheid naar ongekende hoogten. Ontketen de kracht van regelmatige massages en ervaar de verbijsterende voordelen: minimaliseer blessures, verwijder afvalstoffen als een pro en herstel bliksemsnel na je intensieve workouts. Bereid je voor op een totale transformatie!

Deep tissue? No issue!

Chronische spanning in diepgelegen spieren? Dat resulteert vaak in pijnlijke gewrichten en ledematen. Deze chronische spanning is niet zomaar even weg te rekken of te negeren. Bereid je voor op een bevrijding! Onze diepgaande massagetechnieken zijn als een doelgerichte aanval op je diepste spanningen. Met langzame en nauwkeurige druk worden je diepliggende spieren aangepakt, waardoor al je spanningen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Laat de last van de wereld van je af glijden en ervaar de ultieme verlichting bij Train Healthy! Een deep tissue massage laat je weer heerlijk in je vel zitten en geeft je hernieuwde energie in het dagelijks leven! Onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat vetvoorraden in je lichaam gemakkelijker kunnen worden geabsorbeerd door middel van regelmatige deep tissue massage.

Ontspanning & blessures voorkomen

Een complete massage zorgt niet alleen voor ultieme ontspanning, maar versnelt ook het herstel van je spieren en voorkomt blessures. Ben jij een onvermoeibare doorzetter? Bij Train Healthy begrijpen we jouw passie voor training. Juist door op de juiste momenten te kiezen voor ontspanning en rust, kun je de resultaten van je training nog sneller behalen! Bespreek met je persoonlijke trainer bij Train Healthy en neem je trainingsplan serieus, dat doen wij ook!

Krijg grip op je slaap en laat pijn verdwijnen

Een te zacht matras kan ervoor zorgen dat je lichaam tijdens de nachtelijke uren in vreemde vormen terechtkomt. Hoe slaap jij? Draagt dit bij aan rugpijn en gewrichtspijn? Praat hierover met de specialisten en persoonlijke trainers van Train Healthy. Door sporten, massages en professioneel advies wordt je bewuster van je levensstijl en kun je die pijntjes laten verdwijnen. Bovendien kan het corrigeren van je houding na een blessure je nachtrust aanzienlijk verbeteren!

Klop aan bij dé professional, wij doen graag open!

Bij Train Healthy draait het niet alleen om het trainen van je spieren. Onze personal trainers begeleiden je vanaf het allereerste moment, waarbij je actief bezig bent met voeding, training, rust en natuurlijk je houding. Met behulp van video’s kun je snel significante verbeteringen aanbrengen in je houding. Je lichaamshouding heeft namelijk een grote invloed op pijnlijke spieren en gewrichten. Door te focussen op wat er veranderd kan worden, helpen de specialisten van Train Healthy jou om gezonder, fitter en sterker te worden! Van sportmassages tot gezond eten, van intensieve trainingen tot af en toe rust en herstel. Met professioneel advies op maat en persoonlijke aandacht gaan we samen aan de slag voor een gezonder lichaam. Geef jouw lichaam de verzorging die het verdient en stap binnen bij Train Healthy!

10+

Jaar ervaring

7

Dagen per week

140+

Tevreden klanten

24

Uur per dag

Personal Training

Ben jij vastbesloten om jouw lichaam en geest in topvorm te brengen? Geen zorgen, we got your back!

Personal training bij Train Healthy is veel meer dan alleen gezond eten en regelmatig sporten. Wij tillen jou naar een ongekend niveau van fitness en welzijn.

Massages

Ontketen de kracht van regelmatige massages en ervaar de verbijsterende voordelen: minimaliseer blessures, verwijder afvalstoffen als een pro en herstel bliksemsnel na je intensieve workouts. Bereid je voor op een totale transformatie!

Boek een massage