fbpx

Bedrijfstraining

Uit recent onderzoek is gebleken dat door meer en beter te trainen het ziekteverzuim onder werknemers flink kan worden teruggedrongen en de arbeidsproductiviteit kan worden verhoogd. Train Healthy biedt bedrijfstrainingen aan voor bedrijven die hun medewerkers willen stimuleren te gaan sporten.

Medewerkers die sporten zijn gezonder en in betere conditie waardoor het ziekteverzuim lager ligt. Daarnaast zijn sportende mensen gelukkiger, positiever en energieker. Een groot bijkomend voordeel: door met collega’s te sporten wordt er een hecht groepsgevoel gecreëerd.

Ook kan Train Healthy helpen met het geven van voedingsadvies om medewerkers gezonder en fitter te maken.

Voordelen vanSamen trainen

1. Gezondere en energiekere werknemers.

2. Daling ziekteverzuim.

3. Voorkomen/genezen van lichamelijke en geestelijke klachtenprogramma.

4. Pakt overgewicht aan.

5. Creëer een hechter team, teambuilding.

6. Positief bedrijfsimago.

7. Helpt jou bij het kiezen van de juiste voeding.

8. Fun.

9. De kosten van bedrijfstrainingen zijn volledig aftrekbaar.

De trainer geeft goed aandacht aan iedereen en houdt rekening met ieders capaciteit. Bovendien legt hij alle oefeningen duidelijk uit en helpt je altijd om deze perfect uit te voeren.
Reda B.

Speciaal op aanvraag:

team building

Bij Train Healthy krijgt iedere werknemer voldoende aandacht en de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Iedereen in de groep zal gemotiveerd raken doordat zij zichtbaar resultaat boeken. Door elkaar te helpen en te motiveren zullen zij zich als team sterker gaan voelen. Wat zich uiteindelijk ook in het bedrijfsleven zal uiten. Daarbij besteedt Train Healthy extra aandacht aan het fun gedeelte in de trainingen, door deze methode te hanteren zullen de deelnemers ondervinden dat sport niet altijd alleen maar zwaar en vermoeiend hoeft te zijn.

Ondanks de nodige inspanning zullen wij de trainingen verpakken in een leuke bezigheid wat de motivatie om niet op te geven extra zal vergroten.

De training en gebruikte materiaal zijn uiteraard van topkwaliteit, maar Train Healthy onderscheidt zich vooral door de focus op de persoonlijke relatie. Iemand die weet hoe hij jou kan prikkelen en een goed beeld heeft van jouw persoonlijke situatie is veel beter in staat je te helpen een duurzaam resultaat te bereiken. Vandaar dat veel van onze klanten voor een langere tijd bij ons trainen.

Interesse in Bedrijfstraining?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak voor een testsessie.

Team training
Neem contact met ons op om met je bedrijf een training te boeken.

Train Healthy © 2023. All Rights Reserved.