Personal Training

Leef op jouw voorwaarden met Train Healthy: kies voor personal training!

Ben jij vastbesloten om jouw lichaam en geest in topvorm te brengen? Geen zorgen, we got your back! Personal training bij Train Healthy is veel meer dan alleen gezond eten en regelmatig sporten. Wij tillen jou naar een ongekend niveau van fitness en welzijn. Ontdek een gebalanceerde levensstijl met personal training die zich richt op jouw behoeften en doelen. Ben jij klaar voor de volgende stap naar de beste versie van jezelf? Wij wel!

Persoonlijk trainingsschema

Laat routine jouw geheim wapen zijn! Met een persoonlijk trainingsschema, op maat gemaakt voor jouw doelen en levensstijl, is succes gegarandeerd. Zet sporten op de automatische piloot en zie verbluffende resultaten. Een ervaren personal trainer staat klaar om jou te begeleiden. Blijf consistent en maak van trainen een onwrikbare gewoonte in jouw dagelijkse schema. In het begin is dat zeker even pittig, maar met een flinke dosis van jouw wilskracht en doorzettingsvermogen én een snufje hulp van onze trainers, wordt dat alsmaar makkelijker. Bovendien wordt trainen makkelijker naarmate het zich steeds meer vestigt als een wekelijkse of dagelijkse gewoonte in jouw schema.

Voeding en lifestyle: de kracht achter jouw succes!

Of je nu kilo’s wilt verliezen, fitter wilt worden, sterker wilt worden of gewoonweg wilt stralen, voeding en levensstijl spelen een cruciale rol in jouw succes. Voor intensieve training heb je de juiste brandstof nodig. Laat ons je gids zijn naar een uitgebalanceerd dieet vol voedingsstoffen, eiwitten en energieboosters. Ontdek de verrukking van verse groenten, fruit en proteïnerijke maaltijden die je lichaam doen opleven! Wij helpen je op weg door je duidelijke tips te geven over de juiste voeding voor bij jouw persoonlijke trainingsschema. Met veel verse groenten, fruit en proteïnerijke voedselbronnen kom je al heel ver, en dat kan ook zeker erg lekker zijn!

Een doordachte balans: train hard, rust slim

Hoe enthousiast je ook bent over het maken van deze grote stap op jouw pad naar een gezonder leven onthoud: trainen is geweldig, maar rust is net zo essentieel. Geef je lichaam de kans om te herstellen en te groeien na intense workouts. Bij Train Healthy waarderen we het belang van ontspanning. Daarom bieden we niet alleen persoonlijke trainingsschema’s en voedingsadvies, maar ook zalige sportmassages. Van blessurepreventie tot het verlichten van spierpijn na een killer workout, onze sportmassages zijn voor jou een echte lifesaver!

Zet de volgende stap en neem de controle over jouw gezondheid en welzijn! Train Healthy staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een krachtiger, fitter en levendiger leven.

10+

Jaar ervaring

7

Dagen per week

140+

Tevreden klanten

24

Uur per dag

Fit in 6 weken

Daag jezelf uit en verover jouw doelen met de Train Healthy 6 Weken Fit Challenge! Bereid je voor op een explosieve reis naar totale lichaamsfitheid, waarbij we geen genade tonen.

Massages

Ontketen de kracht van regelmatige massages en ervaar de verbijsterende voordelen: minimaliseer blessures, verwijder afvalstoffen als een pro en herstel bliksemsnel na je intensieve workouts. Bereid je voor op een totale transformatie!

Boek een massage