Kickboksen

Een bokser wordt niet zomaar geboren, nee, daar moet keihard voor worden geknokt! Onze training is een allesomvattende, full-body workout waarbij je jezelf tot het uiterste drijft. We combineren intervaltraining, krachttraining, explosieve plyometrische oefeningen en conditionering om je fysieke conditie op te pompen als nooit tevoren. Geen genade, alleen pure vastberadenheid!

Boek een proefles

Tijdens de les daag je jezelf uit met een reeks razende combinaties van stoten, uitdagende oefeningen en intense drills. En we houden de sfeer op maximaal niveau met de vetste beats die door je aderen pompen, waardoor je adrenaline door je lichaam giert en je motivatie tot het uiterste wordt opgepord. Hier bij ons is geen ruimte voor middelmatigheid – alleen grensverleggende, opwindende trainingen die je naar ongekende hoogten stuwen!

10+

Jaar ervaring

7

Dagen per week

140+

Tevreden klanten

24

Uur per dag

Personal Training

Ben jij vastbesloten om jouw lichaam en geest in topvorm te brengen? Geen zorgen, we got your back!

Personal training bij Train Healthy is veel meer dan alleen gezond eten en regelmatig sporten. Wij tillen jou naar een ongekend niveau van fitness en welzijn.

Massages

Ontketen de kracht van regelmatige massages en ervaar de verbijsterende voordelen: minimaliseer blessures, verwijder afvalstoffen als een pro en herstel bliksemsnel na je intensieve workouts. Bereid je voor op een totale transformatie!

Boek een massage